Service

Dags för ett däckbyte eller service av din scooter?
Har du en scooter som krånglar eller inte alls fungerar?

Vid lättare jobb som däckbyten får du ofta en tid redan samma dag!

Ring eller maila oss via formuläret
Vi finns i Göteborg!

Service Xiaomi Mi Electric

Som experter inom reparation av Xiaomi elsparkcyklar har vi omfattande kunskap och erfarenhet av alla Xiaomi-modeller. Vi kan hantera alla sorters reparationer, uppgraderingar och anpassningar med precision och omsorg. Vårt fokus ligger på att använda högkvalitativa premiumdelar som är fullständigt kompatibla med Xiaomi-modellerna, vare sig det är att byta däck på en Xiaomi M365, byta motor på en Xiaomi Pro 2 eller genomföra andra typer av reparationer. Med hundratals framgångsrika reparationer av Xiaomi-elkickar, inklusive modeller som M365, Pro, Pro 2, Essential och 1S, kan du lita på att din elsparkcykel är i säkra händer oavsett vilken modell du äger.

Kontakta oss för prisförfrågan

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våran butik och serviceverkstad

Ruskvädersgatan 8D
418 34 Göteborg

Tidsbokning Gäller
010-146 69 46

FAQ Butik


På Hisingen, Ruskvädersgatan 8D, 418 34 Göteborg.


Du har möjlighet att göra en servicebokning genom att ringa oss på 010-146 69 46. För att lägga en beställning hos oss så kan du besöka vår fysiska butik (tidsbokning) eller använda vår hemsida.
I butiken erbjuder vi personlig assistans och rådgivning från våra experter. På nätet kan du enkelt lägga till önskade produkter i din kundvagn och slutföra köpet genom att följa de specificerade stegen.