Service

Behöver du hjälp med service?
Vi finns i Göteborg!

Service Xiaomi Mi Electric

Som experter inom reparation av Xiaomi elsparkcyklar har vi omfattande kunskap och erfarenhet av alla Xiaomi-modeller. Vi kan hantera alla sorters reparationer, uppgraderingar och anpassningar med precision och omsorg. Vårt fokus ligger på att använda högkvalitativa premiumdelar som är fullständigt kompatibla med Xiaomi-modellerna, vare sig det är att byta däck på en Xiaomi M365, byta motor på en Xiaomi Pro 2 eller genomföra andra typer av reparationer. Med hundratals framgångsrika reparationer av Xiaomi-elkickar, inklusive modeller som M365, Pro, Pro 2, Essential och 1S, kan du lita på att din elsparkcykel är i säkra händer oavsett vilken modell du äger.

Kontakta oss för prisförfrågan

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våran butik och serviceverkstad

Ruskvädersgatan 8D
418 34 Göteborg

Tidsbokning Gäller
010-146 69 46

FAQ Butik


På Hisingen, Ruskvädersgatan 8D, 418 34 Göteborg.


Du har möjlighet att göra en servicebokning genom att ringa oss på 010-146 69 46. För att lägga en beställning hos oss så kan du besöka vår fysiska butik (tidsbokning) eller använda vår hemsida.
I butiken erbjuder vi personlig assistans och rådgivning från våra experter. På nätet kan du enkelt lägga till önskade produkter i din kundvagn och slutföra köpet genom att följa de specificerade stegen.